Alternativ Livsstilsmesse
Turnhallen på Landås
- en messe full av gode opplevelser!
   Hjem      Utstillerinformasjon

Vi informerer herved alle våre utstillere på messene som vi arrangerer om følgende:


Vi anbefaler alle interesserte utstillere om å melde seg på så snart som mulig. Vi fordeler ut plassering og foredrag fortløpende og etter "først til møllen"-prinsippet.


Standleie
Pr. modul (2 x 2m) kr. 2.900,- eks.mva. 

Bestiller du 2 moduler, får du 10% avslag på stand nr 2. Ønsker du flere enn to, ta kontakt for pristilbud.

På standen din får du et bord og to stoler. Trenger du ekstra bord eller stoler, må du gi beskjed om dette på forhånd.

Man kan være 4 stk på stand pr dag. Ved bestilling av 2 stand, kan man være 7 stk som jobber på stand. Om man trenger å være flere, kan de overskytende betale inngang kr. 50,- pr dag.

Det er trådløst internett i hallen som er inkludert i standleien. 

Messearrangør forbeholder seg retten å sette tak for hvor mange av samme yrke vi kan ta bestilling fra på samme messe. Eksempel: Vi kan ikke ha 30 healere på samme messe når vi har  plasser. Det vil være dårlig både for utstillerne som driver med healing og for de besøkende. Vi ønsker stor bredde og variasjon av utstillere.

 


Betaling av standleie:


Kr. 1.000,- pr. modul i påmeldingsavgift betales til kontonr.:  86014938941   ved påmelding til messe. Faktura på totalbeløpet blir tilsendt der påmeldingsavgiften er trukket fra. Hele beløpet for standen skal være innbetalt senest 3 uker før messens start. Dette gjelder alle! De som ikke har betalt, mister plassen sin og den blir gitt til andre.

Oppgi gjerne mailadresse om du har det, så vi kan sende faktura på mail og husk å skrive på firmanavn når du betaler inn. Påmeldingen er bindende!

Ved avmelding før 1 mnd før messens startdato gis refusjon minus påmeldingsavgift. Etter dette, er det ingen refusjon. Sykemelding godtaes ikke, vi som arrangør kan ikke påta oss tap som gjelder andre.

 

Standplassering:
Vi forsøker så langt som mulig å etterkomme deres ønsker om plassering. Utvelgelse av stand foregår som sagt etter ”først til mølla” begrepet. De som først registrerer seg på siden vår/sender inn skjema for påmelding, blir prioritert ved utvelgelse av stand. Vi kan ikke garantere plassering, men vi forsøker så langt det er mulig å etterkomme ønsker.


Foredrag / kurs

Når man har stand på messen, inkluderer standleien at man får muligheten til å holde minst ett foredrag/minikurs e.l. i egen foredragssal i løpet av helgen. Foredrag, presentasjon eller minikurs må meldes ifra en måned før messens start, eller snarest. Send inn til oss all tekst og annet som ønskes i messeprogrammet. Dette må være oss i hende senest to uker før messens start. Navn, foredragstittel og beskrivelse sendes til May Britt L. Abinda: maybritt8@hotmail.com 

Ved spørsmål vedrørende foredrag, kontakt May Britt på tlf. +47 926 20 878 eller på mail.


Bord og stoler

Til hver stand er det inkludert et bord pluss to stoler. Trenger dere flere stoler eller bord, må dere gi beskjed til messearrangør ved påmelding.

 

Strøm / skjøteledninger

Strøm er tilgjengelig, men alle må selv sørge for jordet skjøteledning (min. 5 meter) og forgreiningskontakter. Ikke gå ut i fra at strømkontakten er like ved deres stand. Alle får strøm til standen sin. Vanlig forbruk er inkludert i leien. Trenger du ekstra strøm, gi beskjed om dette på forhånd. Prisen er da kr. 1.000,- pr kw. Lurer du på noe angående strøm, ta kontakt.

 


Utdeling av messemateriale
Dette skal kun skje fra utdelerens standområde. De av dere som ønsker å ha egen reklame/annonse i messeprogrammet; ta kontakt med May Britt på tlf +47 926 20 878                 


Sikkerhet/forsikring
Vi understreker at messearrangør ikke er ansvarlig for tyveri eller skade når det gjelder standutstyr eller varer. Det er opp til deltagerne selv og tegne nødvendige forsikringer hvis de ønsker dette. Utstillerne bør allikevel vurdere å fjerne eller dekke til ”fristende” varer utenom åpningstiden.

 

Vi tar avstand fra:

All form for pornografi, fundamentalisme, rasisme og sektisme. Etter som vi vet utøver ingen av våre utstillere noe av dette. Utstillerne har selv ansvar for sine varer og behandlinger osv.


Force Majeure

Om messen, pga myndighetenes beslutning, værforhold, force majeure eller annen grunn innstilles, har utstilleren ingen rett til å rette noen som helst økonomiske krav mot messearrangør. Ikke i noe fall skal messearrangør være skyldig i å erstatte følgeskade, indirekte skade, personskade eller tapt handelsgevinst.

Markedsføring

Utstiller deltar i markedsføringen på den måten de kan og gjør det de kan for å spre informasjon om messen i sine omgivelser.

 

Messsehotell:
P-Hotels Bergen, Vestre Torggt. 9, 5015 Bergen

Pris: Enkeltrom kr. 695,- pr natt. Dobbeltrom kr. 895,- pr natt.
 
 
Tlf for booking: 800 46 835   Mail: bergen@p-hotels.no

 

Web: www.p-hotels.com 

Dette er kun ett alternativ, det finnes mange andre hotell.  
Livsstilsmessen orgnr. : 
913581113