Alternativ Livsstilsmesse
Turnhallen på Landås
- en messe full av gode opplevelser!
   Hjem      Om oss

 
Alternativ Livsstilsmessen har nå vært i Bergen i 6 år. Det er en messe som kombinerer bransjene alternativ og livsstil, noe som egentlig er to sider av samme sak. Vi ser at det er mer og mer vanlig å blande skolemedisin med komplementær medisin og vi ser det derfor som helt naturlig å arrangere en messe der man finner alt side om side. Livsstil kan være så mangt. Det å jobbe som healer, er en livsstil, det å være opptatt av trening, er en livsstil. Å være opptatt av skjønnhetsprodukter og make-up, er en livsstil. Du finner alt på messen vår! Her kan man finne synske medium side om side med Den norske kirke for å nevne noe.
 

Spennende og lærerike foredrag.

Vi bestreber at det alltid vil være spennende og lærerike foredrag på våre messer. I tillegg legger vi vekt på at de besøkende skal få en hyggelig opplevelse.

Vi ønsker at de som har vært på våre messer skal ha en god følelse og gode minner etter en messehelg, derfor legger vi vekt på at de besøkende skal få delta så mye som mulig (og så mye eller lite som de ønsker selv) for å få så stor uttelling som mulig på de opplevelser som finnes på messen.

Det legges vekt på at de selv skal få teste og prøve. Ved å være aktivt med, får man en helt annen opplevelse av det som man hører om på et foredrag.

Eksempel: Hvis man deltar på et foredrag om healing og man blir fortalt at det å heale vil si at man tilfører energi til et område, så er det mer spennende å høre om dette hvis man får kjenne på hvordan energi kjennes ut f.eks. mellom hendene sine.

Vi oppmuntrer foredragsholderne til å så langt det er mulig å la tilhørerne som ønsker det få prøve selv.

 

 

                                
 
May Britt L. Abinda
Arrangør
 
Tlf +47 926 20 878
 
 
 
 

 
                    Remy Johansen
                          Arrangør